#CanAtaklı, Tüm Şehit Ailelerinden Özür Dilemeli

www.haberkapsam.com ailesi olarak Can Ataklı'yı, şehit babası Mehmet Aslan nezdinde tüm şehitlerimiz ve şehit ailelerinden özür dilemeye davet ediyoruz.

#CanAtaklı, Tüm Şehit Ailelerinden Özür Dilemeli

Gazeteci Can Ataklı'nın Elazığlı şehit babası Mehmet Aslan için sarfettiği sözler kamuoyunda üzüntüyle karşılandı.

Sosyal medya aracılığı ile ülke gündemine oturan konu hakkında Elazığlı vatandaşlar  üzüntülerini dile getirirken, gazeteci Can Ataklı'yı özür dilemeye davet ediyor ve şehit babasının kim olduğunu soran Ataklı'ya şu cümlelerle cevap veriyorlar;

-Hemen söyleyelim, ‘kimsin lan sen’ dediğiniz adam, bir şehit babasıdır.

-Evladını gururla, onurla vatan için feda etmenin hazzını yaşamış ve ‘ne mutlu bana oğlum şehit oldu’ deme erdemini göstermiş bir şehit babasıdır.

-Mehmet Aslan, oğlunun cenaze töreninde, nice vatan evlatlarının şehit edilmesine sebep olanlara, selam gönderenlere hakkımı helal etmiyorum, diyen adamdır.

Geçtiğimiz gün toprağa verilen Elazığlı Şehit Kemal Aslan’ın babası Mehmet Aslan için sarf ettiği akıl almaz sözlerle Can Ataklı, şehitlerimizin ruhunu incitmiş ve şehit ailelerinin yüreğini burkmuştur.

www.haberkapsam.com ailesi olarak bu kırıcı ve üzücü ifadelerinden dolayı Can Ataklı’yı kınıyor, şehit babası Mehmet Aslan nezdinde tüm şehitlerimiz ve şehit ailelerinden özür dilemeye davet ediyor, vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, acılı ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.