Özyurt terör örgütlerine meydan okudu

Yaptıpı açıklama ile Terör örgütlerine meydan okuyan Özyurt Silah Sanayii Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt, 'Terör örgütlerine karşı devletimizle birlikte mücadele etmeyi sürdüreceğiz' dedi.

Özyurt terör örgütlerine meydan okudu

Özyurt Silah Sanayii Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt, yaptığı açıklamada "Ülkemizi çökertmek ve iktidarı darbe ile ele geçirmek için her yolu kendilerine mübah sayan FETÖ, PKK gibi terör örgütlerinin satılık kalemşörleri yine şahsıma ve benim üstümden de Jandarma Genel Komutanımız Arif Çetin’e ateş etmektedirler.

Hakkımda ortaya attıkları iftiralarla Arif Çetin paşamıza yaptığım ziyarete gölge düşürmek isteyen bu milliyetsiz kalemşörlerin asıl hedefi yeniden dirilen Osmanlı ruhu ve büyük Türkiye’dir.

Son 10 yılda askeri anlamda ülkemizin dünyanın en büyük 5 ordusu içerisine girmesini içine sindiremeyenlerin asıl hazımsızlığı da yerli ve milli olarak gelişen savunma sanayimizdeki başarımızdır.

Türkiye sınırları içerisinde terör örgütlerine Ağır darbeler vurulmasında önemli rol oynayanlardan biri de Arif Çetin paşamızdır.

Her zaman başarılarıyla ve teröre karşı dik duruşuyla gurur duyduğumuz jandarma teşkilatımızı yıpratmak isteyen dış mihrak maşalarının hedefinde olmak bizlere gurur kaynağıdır. Özyurt Silah olarak yerli ve milli ürettiğimiz silahlarımızla teröristlerin ruhsuz bedenlerine giren her kurşun ülkemizin bekasını korumaktadır.

Özyurt ailesi olarak bizler bundan önce olduğu gibi bundan sonra terör örgütlerine karşı devletimizle birlikte mücadele etmeyi sürdüreceğiz.

Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşımızda dediği gibi;

Kim bu cennet vatanın uğruna olmazki feda
Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsınlar Hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.

Aynı kalemden çıkam iftira dizinleri ile kağıda maya çalmak isteyen terör örgütlerinin sözde gazetecileri şunu iyi bilsin ki; Türkiye bizim anayurdumuzdur. Şehit kanlarıyla aldığımız, bu cennet vatanımızı korumaktan onların iftiraları bizleri geri durduramaz. Tuttuğunuz karanlık köşe başları gün gelecek mezarınız olacak.
Ne sizler ne de ipinizi tutan sahipleriniz Jandarma Genel Komutanımız Arif Çetin paşamızın itibarıyla oynayamazsınız. Sizler ancak size verilen kemikle oynarsınız. Siz en iyisi kendinize havlayacak bir bahçe isteyin" dedi.