Murat Sönmez

İşimiz Gücümüz Haber

Murat Sönmez

Değerli okurlarımız,
Şahsım olarak uzun yıllardır farklı kurumlarda sürdürdüğüm gazetecilik mesleğimi  yeni bir sayfa ile sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşamaktayım. 

Değişen dünya düzeni  ve bu değişimle birlikte dijitalleşen medya organlarından biri olan haber sitelerinin bir yenisi olacak www.haberkapsam.com ile sizlerin yanında olmanın mutluluğunu yaşamaktayım.

“İŞİMİZ HABER” sloganıyla hazırladığımız haber sitemiz ile doğru, tarafsız, gerçek haberleri siz değerli Elazığlı vatandaşlarımıza sunmayı amaç edinerek bu yola çıktık.

Haberin kapsadığı her alanda olmayı hedef aldığımız bu yolda; vatan, bayrak, din,  devlet konularında taraf olan anlayışımız, diğer tüm konularda ise objektif bakış açımızla okuyucumuzun gözü, dili, kulağı olmayı benimseyerek bu uzun soluklu yola merhaba dedik.

Bize olan inancınız ve bizlere vereceğiniz destek ile bu yolda bizlerin yol arkadaşı olmanız, bu zorlu kulvarda bizlerin en büyük gücü olacaktır. 

O zaman tanışma faslını bitirip vatandaşlarımızın sorunlarını kaleme alıp dile getireceğimiz haber sitemize start verelim. Sizlerin desteği ve gücü ile yola koyulma vaktidir…

Yazarın Diğer Yazıları